Ollekebolleke, erkend kinderdagverblijf onder toezicht van Kind & Gezin te Bierbeek

In 2004 startte Ollekebolleke als minikribbe, geleid door Anja en Leen. In 2009 was het echter tijd voor een volgende stap en verhuisde Ollekebolleke naar een grotere woning, waar uiteindelijk kon gestart worden met het erkend kinderdagverblijf te Bierbeek.

Ondertussen is de creche uitgegroeid tot een groter geheel waar twee leefgroepen in worden onderverdeeld: de baby’s en de peuters.

Onder nauwlettend toezicht van Kind & Gezin zorgt Ollekebolleke voor heel wat kindjes tijdens hun eerste levensjaren. De openingsuren zijn ruim want van 7u tot 18u kan uw kleintje hier terecht.

Dagtarief volgens inkomen

De vergoeding wordt berekend op basis van uw inkomen. In het maandelijks bedrag zitten pampers en gewone voeding inbegrepen, flesvoeding of speciale dieetvoeding niet.

Veiligheid en welzijn van de kinderen primeert

Tijdens de mooie lente- en zomerdagen is er bovendien een volledig afgeschermde tuin beschikbaar waar de kleintjes zich naar hartelust kunnen amuseren in alle veiligheid.

Wenst u meer info over ons kinderdagverblijf te Bierbeek of wilt u meteen uw plekje reserveren? Vul dan ons contactformulier in of bel voor een afspraak en rondleiding!

Openingsuren

Maandag tot vrijdag
07u00 – 18u00

Zaterdag en zondag
gesloten

Back to Top