Peuteropvang die uw kind op natuurlijke wijze tot vrolijke kleuter laat doorgroeien

Wie een peuter in huis heeft zal het ongetwijfeld beamen…Ze zijn schattig en lief maar kunnen al heel wat kattekwaad uithalen.

Als erkende peuteropvang in Bierbeek weten wij als geen ander hoeveel aandacht er dient besteed te worden aan een peutertje. Vanalles leren, zindelijkheidstraining, spelen met andere kindjes, delen,…het hoort er allemaal bij.

Continu toezicht

Bij Ollebolleke staan onze peuters onder continu toezicht van twee verzorgers. Daarnaast worden ook heel wat activiteiten binnen en buiten georganiseerd. Zingen, boekjes lezen, spelen, het hoort er allemaal bij want soortgelijke activiteiten stimuleren de zelfstandigheid van uw kind.

Zindelijkheidstraining

Een peuter is ook in de fase van zijn leven waarop het tijd wordt om aan zindelijkheidstraining te beginnen. Bij Ollebolleke wordt niets verplicht en bekijken wij samen met de ouders wanneer het kindje zelf klaar is om te starten met de training. Ieder kind is anders en de één is hier veel vroeger klaar voor dan de ander.

Bent u geïnteresseerd in peuteropvang bij Ollebolleke te Bierbeek? Neem dan meteen contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Openingsuren

Maandag tot vrijdag
07u00 – 18u00

Zaterdag en zondag
gesloten

Back to Top